Obalované krevety 21/25 – křupavé a šťavnaté sousto moře
Obalované krevety 21/25 představují oblíbený mražený produkt s univerzálním využitím v gastronomii i v domácí kuchyni. Jedná se o krevety větší kalibrace (21–25 ks na libru), které jsou ručně obalovány do jemného, ale křupavého těstíčka a připraveny ke smažení nebo pečení. Krevety jsou tepelně nezpracované, hluboce zmražené a připravené k okamžité úpravě bez potřeby rozmrazování.
Díky své velikosti mají krevety ideální poměr masa a obalu – zachovávají si výraznou chuť moře a zároveň získávají zlatavou a křupavou strukturu po tepelné úpravě. Jsou vhodné jako předkrm, součást finger food menu, do salátů, k asijským nudlím, nebo jako hlavní chod s rýží, zeleninou či hranolky.
Obalované krevety jsou skvělým řešením pro rychlou a kvalitní přípravu pokrmů – bez náročného čištění, loupání nebo dochucování. Jsou rovnoměrně obalené, konzistentně velké a zajišťují jednotný výsledek při každé porci. Díky praktickému balení 20x500g jsou ideální i pro provozy s vyšší spotřebou.
Hlavní výhody:
Kalibrace 21/25 – větší krevety s vyšším podílem masa
Rychlá příprava – smažení nebo pečení bez rozmrazování
Křupavé těstíčko a šťavnatý vnitřek
Vhodné pro předkrmy, hlavní jídla i catering
Praktické mražené balení 20x500g
Ideální využití:
Restaurace a bistra – rychlý, atraktivní pokrm s minimální přípravou
Finger food catering – součást tapas, street food nebo rautů
Domácí kuchyně – luxusní večeře bez námahy
Asijská a středomořská kuchyně – krevety se výborně kombinují s dipy, omáčkami i přílohami
Tip na přípravu:
Krevety smažte dozlatova v rozpáleném oleji (cca 2–3 minuty), nebo je dejte na plech a pečte v troubě na 200 °C cca 12 minut. Podávejte s limetkou, sweet chilli omáčkou nebo domácím česnekovým dipem. Skvělé i do wrapu, burgeru nebo wok pokrmů.