ASIJSKÉ POTRAVINY PRO VAŠI RESTAURACI
Rychlé dodání, férové B2B ceny a zaručená kvalita. Pro zobrazení cen se registrujte „zde

Kontakt

DIGFOOD ASIAN MARKET s.r.o.

Chemická 2093/1a
Mariánské Hory
709 00 Ostrava

IČO: 08491887
DIČ: CZ08491887

+420 770 330 875
+420 776 233 007
Technická podpora: +420 725 077 260

info@digfood.cz
www.digfood.cz

Tuňák svíčková 25kg/kart CA NGU

Tuňák svíčková 25kg/kart CA NGU
Katalogové číslo: 13910021
Omezený počet kusů

Prémiová část tuňáka s pevnou strukturou a krásně červenou barvou. Svíčková je ideální na steak, sashimi nebo tatarák. Mražená hned po zpracování pro maximální čerstvost a chuť. Připravíš ji snadno a rychle – stačí jen krátce opéct nebo podávat za studena.

398.5

Proč si vybrat produkty z naší nabídky, výhody nákupu.

Tuňák svíčková – mražený steak z ušlechtilého masa moře

Tuňáková svíčková je považována za jednu z nejcennějších částí tuňáka. Jedná se o centrální část hřbetního svalu, která se vyznačuje jemnou strukturou, sytou červenou barvou a minimem tuku. Díky své konzistenci a chuťovému profilu se podobá kvalitnímu hovězímu masu, což z něj dělá oblíbenou volbu pro steaky, sashimi, tatarské směsi nebo moderní pokrmy světové kuchyně.

Mražená tuňáková svíčková je prakticky zpracovaná a okamžitě hluboce zmrazená, což pomáhá uchovat přirozenou chuť a čerstvost. Hodí se jak na tepelnou úpravu (gril, pánev, trouba), tak i na přípravu pokrmů za studena (po správném rozmrazení a dodržení hygienických standardů).

Specifikace produktu:

  • Druh: Tuňák žlutoploutvý / pruhovaný (podle původu)

  • Část: Svíčková (hřbetní centrální řez)

  • Forma: Mražený plát / steak

  • Zpracování: Bez kůže a kostí, vakuově baleno nebo volně

  • Skladování: -18 °C

Hlavní výhody:

  • Prémiová část tuňáka – jemná, šťavnatá, bez kostí

  • Všestranné využití – steak, sashimi, tatarák

  • Mražené ihned po zpracování – zachování kvality

  • Bez kůže a snadné na přípravu

  • Atraktivní vzhled – sytá barva, pevná textura

Využití:

  • Grilování a restování – tuňákový steak se jen krátce opéká, aby zůstal šťavnatý

  • Sushi a sashimi – při správném rozmrazení lze využít i za studena

  • Tatarák z tuňáka – jemně nakrájený s kvalitním olivovým olejem a citrusy

  • Asijská kuchyně – jako součást poke bowl, stir-fry nebo teriyaki

Tip na přípravu:

Tuňáka vyndej z mrazáku, nech pozvolna rozmrazit v lednici a následně osušte. Na rozpálené pánvi jej opékej z každé strany cca 1 minutu, aby byl uvnitř růžový a šťavnatý. Dochutíš jen solí, pepřem a kapkou citronu – a máš luxusní jídlo během pár minut.

Tuňák svíčková 25kg/kart CA NGU

phone +420 771 273 503